Lenka Vlasáková (Doktorka Mráčková) - seriál Neviditelní

Lenka Vlasáková (Doktorka Mráčková) - Neviditelní

Lenka Vlasáková (Doktorka Mráčková)

Datum narození: 27.4.1972
Znamení: beran

Charakteritika postavy Doktorky Mráčkové: Šedá eminence a žena dvou tváří, která provozuje přírodní aqua lékárnu, jež vydává za obyčejnou akvaristiku. Jako dvojitý agent slouží vodníkům i Vatikánu a ještě je na to hrdá, protože prý udržuje stabilitu.

Lenka Vlasáková je často obsazovaná česká filmová a divadelní herečka. Mezi její velké filmové role patří Tereza z Paralelních světů a Českým lvem oceněná Lea ze stejnojmenného filmu (1997). Hrála také v mnoha televizních inscenacích a seriálech... více o herečce Lence Vlasákové.

Filmografie

  • 2015 - Případ Andrey S.
  • 2014 - Hodinový manžel
  • 2014 - Neviditelní
  • 2014 - Piknik
  • 2014 - Poslední cyklista
  • 2014 - Stopy života - Zlatá mládež
  • 2013 - Křídla Vánoc
  • 2012 - Aplaus
  • 2012 - Mimozemšťan
  • 2012 - Šťastný smolař
  • 2012 - Vrásky z lásky
  • 2012 - Život je ples
  • 2011 - Rodinka
  • 2011 - Vesnice roku
  • 2010 - Cesty domů
  • ...