Richard Stanke (Viceprezident SA Sikorský) - seriál Neviditelní

Richard Stanke (Viceprezident SA Sikorský) - Neviditelní

Richard Stanke (Viceprezident SA Sikorský)

Datum narození: 12.1.1967
Znamení: kozoroh

Charakteritika postavy Viceprezidenta Sladkovodní aliance Sikorského: „Vodní národ čeká renesance, pane biskupe, církev už jen pomalý zánik. Víte proč? My světu nabídneme vodu. Co nabízíte vy?“

Richard Stanke je slovenský herec a dabér. Dabuje již od svých sedmi let. Herectví studoval na Vysoké škole múzických umění. Je členem činohry Slovenského narodného divadla.

Veřejně se hlásí k homosexuální orientaci, s přítelem vychovávají syna Vojtěcha.

Filmografie

  • 2013 - Zem je guľatá
  • 2012 - Horúca krv
  • 2012 - Policajti z centra
  • 2012 - SME v háji
  • 2012 - Tygři ve městě
  • 2012 - Ve stínu
  • 2011 - Hoď svišťom
  • 2011 - Lokal TV
  • 2011 - Výstrel navyše
  • 2011 - Zita na krku
  • 2009 - Protektor
  • 2009 - Ženský zákon
  • 2008 - Kriminálka Anděl
  • 2008 - Profesionáli
  • ...