Barbora Poláková (Monika) - seriál Neviditelní

Barbora Poláková (Monika) - Neviditelní

Barbora Poláková (Monika)

Datum narození: 3.10.1983
Znamení: váha

Charakteritika postavy Moniky: Laušmanovo děvče, které veškerou moudrost načerpalo z lesklých časopisů. Ač jí to nikdo nevěří, Laušmana skutečně miluje. Naučíme se od ní, že když je člověk upřímný a úmysly má čisté, vzdělání z lifestylových časopisů úplně stačí.

Barbora Poláková je česká herečka a zpěvačka. Narodila se roku 1983 v Kolíně. V mládí se věnovala krasobruslení. V roce 2012 se účastnila televizní taneční soutěže StarDance ...když hvězdy tančí.

Po ukončení EKO Gymnázia v Poděbradech pokračovala oborem činohra na Divadelní fakultě Akademie múzických umění v Praze, kde byli jejími profesory Jana Hlaváčová, Boris Rösner či Ladislav Mrkvička. Následně se stala členkou Divadla na Vinohradech. Od podzimu 2013 je jednou z představitelek hlavní role Lucie v muzikálu Lucie, větší než malé množství lásky.

Filmografie

  • 2014 - Marta a Věra
  • 2014 - Neviditelní
  • 2013 - Nevinné lži
  • 2012 - Definice lásky
  • 2012 - Láska je láska
  • 2012 - Svatá čtveřice
  • 2012 - Základka
  • 2011 - Blonďatá bestie
  • 2011 - Láska z kontejneru
  • 2011 - Lov
  • 2011 - Micimutr
  • 2010 - Dokonalý svět
  • 2010 - Okresní přebor
  • 2008 - František je děvkař
  • 2008 - Kriminálka Anděl
  • ...