Jiří Langmajer (Ivan Laušman) - seriál Neviditelní

Jiří Langmajer (Ivan Laušman) - Neviditelní

Jiří Langmajer (Ivan Laušman)

Datum narození: 3.6.1966
Znamení: blíženci

Charakteritika postavy Ivana Laušmana: Bývalý podvodník a lobbista, budoucí Spasitel. Jestliže se v budoucnu bude používat rčení „česká poctivost“ či „česká bojovnost“, bude to především jeho zásluha. Ale cesta k tomu je ještě dlouhá.

Jiří Langmajer je český divadelní, filmový a televizní herec. Na Pražské konzervatoři v letech 1981–1987 vystudoval hudebně-dramatický obor. Již během studií ho režisér Karel Smyczek obsadil do nezanedbatelných rolí v seriálu Třetí patro či filmu Proč?. Celou řadu pozoruhodných rolí vytvořil v televizi, například ve filmu Zdivočelá země či seriálu Ordinace v růžové zahradě, jedná se i dobrého dabingového herce.

Filmografie

  • 2015 - Láska za milion
  • 2014 - Fagus
  • 2014 - Neviditelní
  • 2014 - Všiváci
  • 2013 - Kriminálka Staré Mesto 2
  • 2013 - Nevinné lži
  • 2013 - Škoda lásky
  • 2012 - Líbáš jako ďábel
  • 2012 - Svatá čtveřice
  • 2012 - Základka
  • 2012 - Ztracená brána
  • 2012 - Ženy, které nenávidí muže
  • ...