Radek Holub (Krysa) - seriál Neviditelní

Radek Holub (Krysa) - Neviditelní

Radek Holub (Krysa)

Datum narození: 22.8.1968
Znamení: lev

Charakteritika postavy Krysy: Je mu asi 700 let a žije v labyrintu pod Vyšehradem. Chtěl by zemřít, protože už všechno slyšel a je to furt dokola, ale jako správný katolík si život vzít nemůže. Hlídá divnou vodu a zbožňuje Michala Tučného.

Radek Holub je český herec, manžel herečky a zpěvačky Barbory Hrzánové, se kterou má syna Antonína.

Od mládí rád sportoval a hrál divadlo. Navštěvoval LŠU v Biskupské ulici a pod vedením Jiřiny Steimerové se připravoval k přijímacím zkouškám. Svoje studia na pražské DAMU však nedokončil, začal profesionálně hrát v divadelním spolku Kašpar, odkud pak přešel do Divadla Na zábradlí.

Filmografie

  • 2014 - Až po uši
  • 2014 - Čtvrtá hvězda
  • 2014 - První republika
  • 2014 - Případy 1. oddělení
  • 2013 - České století
  • 2013 - Duch nad zlato
  • 2012 - Dámský krejčí
  • 2012 - Nejlepší Bakaláři
  • 2012 - Šťastný smolař
  • 2012 - Vrásky z lásky
  • 2011 - Čapkovy kapsy
  • 2010 - Bastardi
  • 2010 - Habermannův mlýn
  • 2010 - Vodník a Karolínka
  • ...