Kryštof Hádek (Robert Vydra) - seriál Neviditelní

Kryštof Hádek (Robert Vydra) - Neviditelní

Kryštof Hádek (Robert Vydra)

Datum narození: 10.3.1982
Znamení: ryba

Charakteritika postavy Roberta Vydry: Prominentní synek mocného muže, který má náročný úkol: najít si holku se stoprocentním aquagenem a zplodit stoprocentní vnoučata. Jenže stoprocentních vodnic je už dnes málo…

Kryštof Hádek je český herec, bratr herce Matěje Hádka. Mezi jeho nejznámější filmové role patří četař Vojtíšek z filmu Tmavomodrý svět z roku 2001 režiséra Jana Svěráka. Hlavní roli ztvárnil ve snímku 3 sezóny v pekle režiséra Tomáše Mašína z roku 2009. Za tuto roli obdržel ocenění Český lev za mužský herecký výkon v hlavní roli.

Jeho matka Jana Hádková je filmová režisérka a publicistka. Herectví se věnuje od dětství, kdy působil v Dismanově dětském rozhlasovém souboru. Studium herectví na Pražské konzervatoři nedokončil. Rok a půl herectví studoval na londýnské škole Academy Of Music And Drama Art. Pravidelně hraje v Městských divadlech pražských, hostuje i ve smíchovském Švandově divadle. Kromě své divadelní a filmové práce působí i v dabingu. V roce 2010 byl zařazen Evropskou organizací pro propagaci a export filmů European Film Promotion (EFP) do seznamu Shooting Stars 2010.

Filmografie

  • 2015 - Kobry a užovky
  • 2014 - Clona
  • 2014 - Neviditelní
  • 2014 - Venku pršelo
  • 2014 - Všiváci
  • 2013 - Bez doteku
  • 2013 - Čtyřlístek ve službách krále
  • 2013 - Láska, soudruhu
  • 2013 - Osud z komiksu
  • 2013 - Příběh kmotra
  • 2013 - Under the Skin
  • 2012 - Polski film
  • 2012 - Signál
  • ...