Jiří Bartoška (Hubert Vydra) - seriál Neviditelní

Jiří Bartoška (Hubert Vydra) - Neviditelní

Jiří Bartoška (Hubert Vydra)

Datum narození: 24.3.1947
Znamení: beran

Charakteritika postavy Huberta Vydry: Mocný muž, který má nad stolem portrét Babiše. Jako on chce ovládat celé jedno odvětví a postupně se mu to i daří. Je předsedou českého vodnictva a kandiduje do Sladkovodní aliance. Utajení mu vyhovuje, protože je praktické pro byznys.

Jiří Bartoška je český herec a filmový organizátor. Po studiích na brněnské JAMU asi rok hrál v brněnském Divadle na provázku (Husa na provázku), poté v roce 1973 přesídlil na sever Čech do ústeckého Činoherního studia odkud pak v roce 1978 přešel do pražského Divadla Na zábradlí. V roce 1991 z tohoto divadla odešel společně s mnoha svými kolegy herci do nově založeného Divadla Bez zábradlí, kde působí dodnes.

Od roku 1994 působí coby prezident Mezinárodního filmového festivalu v Karlových Varech, kde spolupracuje zejména s filmovou kritičkou Evou Zaoralovou.

Filmografie

  • 2015 - Don Quijote v Čechách
  • 2015 - Wilsonov
  • 2014 - Jakub a jeho pán
  • 2014 - Neviditelní
  • 2014 - Princezna a písař
  • 2014 - Reportéři a ti druzí
  • 2014 - V klidu a naplno
  • 2014 - Život a doba soudce A. K.
  • 2012 - Líbáš jako ďábel
  • 2011 - Micimutr
  • 2011 - Odcházení
  • 2011 - Sráči
  • ...